Välkommen till Kode Natursten!

Med 30+ års erfarenhet erbjuder vi materialval för bänkskivor, fönsterbänkar, golv och väggar.

Om oss

På Kode Natursten tillverkar vi allt ifrån bänkskivor till bordsskivor samt dekorativa trappor, golv och fönsterbräden. Vi arbetar endast med exklusiv och tålig natursten till konkurrenskraftiga priser. Vi vill att du som kund alltid skall känna dig nöjd och trygg med oss därför erbjuder vi ett stort utbud av natursten till konkurrenskraftiga priser. All Natursten skärs till i vår egna fabrik där vi enbart arbetar med den senaste teknologin inom natursten.

Vi har över 30 års erfarenhet inom branschen och vi sköter allt från måttagning till montering på ett smidigt och bekvämt sätt för dig som kund. Vår affärsidé bygger på nöjd kund från början till slut och därför sköter vi allt ifrån import till färdig produkt själva. Vår vision är att förverkliga dina drömmar och idéer.

Undrar ni över något eller vill veta mer är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi på Kode Natursten värnar alltid om våra kunder och hjälper alltid till med råd, skötsel av stenar både innan beställning men även långt efter. Vi strävar alltid efter att få kunden att känna sig så nöjd som möjligt.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, så hjälper vi gärna till.

Ni får gärna ta en titt på våra recensioner på Google och Facebook.

Våra samarbetspartners